Söndag

Så var det då söndag. Inte för att det spelar någon större roll, med tanke på att det är sommarlov och jag har inget jobb, men i alla fall. Söndag innebär att det har gått en vecka till. Söndagar brukar även innebära "föräldrabyte", men eftersom det är sommar blir det lite konstigt med det där. Nästa föräldrabyte blir därför på tisdag. På onsdag ska jag bort med mammas familj. Vi ska till Sthlm och shoppa. Det kan bli kul. Men det behöver inte bli det. Det återstår att se.

Ikväll ska jag ha filmkväll. Helt sjukt nice! Det kommer inte så många, men det blir kul i alla fall. Robin kommer. Han tar tåget hit från Bollnäs. Det ska bli jättekul, med tanke på att det förmodligen blir sista gången jag träffar honom innan han rycker in... Jag ska se till att det bli unforgettable. En kväll man tänker tillbaka på och ler. 
    -Minns du den där filmkvällen hos Elin?
    -Klart jag gör! Fan va kul vi hade..!
    -Mm...
Precis så ska det vara. Sen ska man dra samma skämt som drogs på filmkvällen, och man ska skratta precis lika mycket som man gjorde förstagången. Man ska tänka tillbaka, och allt ska bli så väldigt nostalgiskt. Så ska det bli. Shit, jag måste se till att handla nå chips eller nåt...

Just nu ligger min hund, Tess, i soffan och sover. Hon är helt sjukt söt.

Jag tycker om filmkvällar. Det är ett bra sätt att umgås när man är många. Se på en massa bra filmer, trycka i sej en massa onyttigt godis och skratta tillsammans. Lovely. Fler filmkvällar åt folket! Film i sej är ju något helt fantastiskt! Jag älskar att titta på film. Det finns nästan alltis något jag gillar i alla filmer jag ser. Gillar jag inte handlinge så kanske jag tycker om färgerna eller klippningen. Tycler jag inte om dialogerna så kanske jag gillar skådespelarna. Ja, ni fattar.
Jag vill bli skådespelare. Jag verkligen älskar teater. När jag tittar på "vänner", vilket jag gör rätt ofta, kan jag inte sluta tänka på att jag också vill medverka i en sån serie. Jag hoppas att jag får den chansen någon gång. Men jag är realist, så det är inget jag räknar med. Jag nöjer mej med de pjäser jag får vara med i nu. Tidigare i sommar var jag med i "I en annan del av mig". Den är skriven av en kompis till mej, och vi var ett gäng kompisar som satte upp den. Det var jättekul, och det blev jättebra. Om hon skriver något mer hoppas jag att hon vill ha med mej i den pjäsen också.
Teater is the shit.

Nu lyssnar jag förresten på "Kom".
Det finns ett ord för vad jag lider av, men jag har glömt det nu
Det där att komma på för sent vad man borde sagt, och Du
vet hur det känns, det vet väl jag, jag har kännt dig, jag är van
Jag borde sagt igår, vad jag kom på härom dan
Men nu är allt för sent, nu är det gjort, nu är du dömd
Du blir ett fnask och du är alltid deras fnask, och han är glömd
Men låt dom älta, dividera om vikten i det där
Här får man aldrig göra fel, här får man aldrig göra om
Jag säger KOM


Kom, så ruttnar vi ihop
på alla veta-bättre-typer som ska säga hur man gör
För har man nån gång grävt en grop
åt alla veta-bättre-typer
får man jävlar ligga i och skämmas tills man dör


Sällan Winnerbäck.

Nu ska jag fortsätta titta på "Vänner" och drömma mej bort i mina Hollywood-drömmar.
Peace

Kommentarer
Postat av: Sarasöt? :P

Naturgodis? Det är som godis, fast inte riktigt.. :P Vadåå, man slipper ha dåligt samvete ;D
Haha, kom det någon främling och jagade barnvakten då?

2007-07-25 @ 16:20:55
URL: http://crystalnight.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0