Filmkväll som blev natt som blev morgon

Som jag sa igår var det filmkväll planerad! Linnéa, Jonte, Sara, Fanny,Erik och Robin var på plats. Vi hade helt sjukt kul, särskilt när vi tittade på "When a stranger calls"... :P Helt sjukt bra sräckfilm, jag satt och var livrädd hela tiden. Mitt i filmen nös Robin och jag skrek rätt ut. Så kan det gå. Jag är så löjlig när det gäller skräckfilmer, men jag älskar dem. Jag skrattar alltid åt mej själv varje gång jag hoppar till eller skriker. Det är helt sanslöst. Efter första filmen var Erik tvungen att lämna oss, eftersom han faktiskt GÖR något på dagarna och därmed måste upp tidigt. Efter "When a stranger calls" kände vi att vi behövde något lättsamt, så då var det Jonas Gardells "Livet" som hamnade i DVD-spelaren. Underbart. Då hade även Sara hunnit avlägsna sej, och Linnéa och Jonte kunde bara titta en stund, sedan var även de tvungna att gå. Klockan var runt midnatt när Fanny blev hämtad av sin syster.

Jag och Robin blev uppe hela natten. Klockan är nu fem i elva, och jag har fortfarande inte gått och lagt mej. Ja jisses.

Det bara blev så. Vi slötittade lite på olika filmer hela natten, och pratade om precis allt. Nattliga samtal is the shit, och det var längesen jag hade ett ordentligt sånt. Så det kändes bra. Vi pratade verkligen om allt möjligt. Hur ska man kunna gå och lägga sej då? Det går liksom bara inte. Någon gång runt två gjorde vi iordning lite te. Klockan fyra blev jag sugen på glass, så vi sa att om vi är vakna när affären öppnar klockan åtta går vi och köper glass. Fem över åtta var vi inne på ica och handlade glass.

Det är en sån lättnad att kunna prata en hel natt på det viset. Det känns så bra. Tyvärr blir det sällan av att jag gör det. Jag vet inte riktigt varför. Det blir liksom bara inte så. Men när det väl händer så älskar jag det. Kanske var det det faktum att jag inte vet när jag får en chans att träffa Robin igen som vi pratade hela natten. Jag menar, man har liksom inget behov att prata så med någon som man träffar nästan varje dag. Även om det också kan vara mysigt, såklart. Men det blir helt enkelt inte av.
Fler nattliga samtal åt folket. Sömn är överskattat.

Jag hoppas att jag får ha fler såna här nattliga samtal. Inte bara med Robin, utan med alla mina vänner. Det finns så mycket att säga som man aldrig säger, och ibland krävs det nog att klockan ska vara fem på natten/morgonen (<- det beror på hur man väljer att se det) för att man ska ta sej för att säga dessa saker. Det kan vara saker om sej själv eller saker i allmänhet. Sånt man funderar på, men bara känns löjligt alla andra timmar på dygnet. Man mår bra av ett nattligt samtal då och då, det tror jag stenhårt på.
Man behöver egentligen inte snacka så mycket heller. Bara genom att titta på film tillsammans med någon hela natten kan man komma varandra nära på ett sätt som man inte gör om man tittar på film på dagtid. Någonting med natten gör oss mottagliga för andra, starkare känslor. Det tror i alla fall jag.
Fler nattliga samtal åt folket. Sömn är överskattat.

Nu lyssnar jag på "Tvivel" (jaa, winnerbäck igen.. jag får inte nog)
Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
men lyckan i grunden, precis som jag
Vi är som personifierade tvåtusental
i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå


Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

Nu känner jag mej lite trött, men jag vet inte om det är någon idé att sova nu... Då kommer jag ju inte kunna sova något inatt. Men jo, jag måste i alla fall lägga mej ner en stund, och då kommer jag förmodligen somna. Har jag tur så ringer Erik när han har lunch och väcker mej.

Sov gott, eller vad man nu säger när klockan har passerat elva på förmiddagen..?
Peace


Kommentarer
Postat av: Molekylen

:) så kul har jag inte hadt på länge, och samtalen var
dom västa jag hadt i hela mitt liv tack för det :)

2007-07-23 @ 18:27:26
Postat av: Molekyeln

*förtydligande*
:) då kul har jag inte haft på länge, och samtalen var dom bästa jag haft i mitt liv tack för det :)
dock värkar jag vara trött som få efter som min förra komentar blev katastrof ^^

2007-07-23 @ 18:29:25
Postat av: Erik

Vilken tur att jag lät dig sova lite. Det behöves tydligen.
Läser vidare och i väntan på en ny dags jobb.

2007-07-23 @ 23:27:18
Postat av: David

hahaa SÖMN är överskattat! håller fullt med! xD

2007-07-27 @ 16:06:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0